Tuesday, June 21, 2011

Ice cream maker

Hari tu ade kawan promote tupperware kat ofis. Entah cemana terbekenan kat ice cream maker ni.
Gambar ihsan google

Orang lain sume beli bekas yang besar2. Saya je beli yang ini. Takpelah lain dari yang lain kan? Huhuhu. Then balik rumah terus buat ais krim. First try ice cream milo je. Boleh tahan sebab guna air milo yang manis. Pastu the next day ada buat agar2. So masukkan sikit agar2 sampai separuh. Keraskan pastu tambah air sunquick sampai penuh. Then tara..hahah! Tapi sedikit tawar.


Baru2 beli je kot rajin buat ais krim nanti2 tak tahu lah.

2 comments:

mrs.spicy said...

xpo anis. nanti baby besar bleh wak eskrem ke baby. xayoh make eskrem ade bahan pengawet.huhu. bilo sayo nk g melawat ni. buzy sokmo

eira eixora said...

ingt pun gtu jugak farah. saya pun bilo tk thu nk g tgk maryam. besar doh dio. klu farah nk mr gyk deh