Tuesday, April 8, 2008

Aku and spec...


Dikala matahari tegak kat atas kepala sampailah kitorang kat Cherating. Tapi nak buat cam mane tersalah timing. Nak tak nak terpaksa lah jugak berposing di bawah terik cahaya matahari. By the way, lawa tak spec tu. Sebenarnya tu spec Imah. Aku hanyalah tukang posing. Hehe


Haha, ni spec Danial. Tadi baru tangkap gambar ni time keluar lunch. Sian Danial drive sorang2. Tapi takpe kan sebab saya selalu buli kamu =P


Ini adalah spec Nabila. Saje testing2 masa on da way pergi hantar Katty ke Kuantan hari tu.


Gambar ni di amik masa kat kb mall time konvoi ramai2 melawat kelate. Melawat kelate? Haha, im just a tourist guide walaupun tak tahu jalan sangat. Tapi ini hanyalah spec kat kedai. Testing2 je, tak mampu nak beli.

Conclusionnya, sume spec2 di atas bukanlah kepunyaan aku. So, please vote for the cutest one. Kalau ade duit esok2 leh beli. Kalau ade orang nak bagi pun takpe gak =P

10 comments:

Kalar said...

See Please Here

nurul said...

isk2...selagi ade spec sume nk try..huhu:p

nurul said...
This comment has been removed by the author.
nurul said...

isk2...selagi ade spec sume nk try..huhu:p

moroka said...

menarik koleksi spec..heheh.
aku ado so spec tapi x pakai mana sebab abg aku jeles..hahah. =P

ms.D said...

hhhehehe
cute la anis pakai byk2 spec ni.
tp spec dan tak sesuai...:P

btw...anis...add sy kt fs k :P

ms.D said...

oh ye...lupe nak btau...dalila ni ...hehehehe

iNz said...

femes spek org kt blog anis~

maceh~ =p

naqjunior said...

emm,..
jadi model spek plop kak kito,..

eira eixora said...

boleh lak tahun ni baru perasan korang komen banyak2. Btw thanks