Monday, April 21, 2008

Dia...

For the first time in my life, ada orang suka aku & aku pun suka dia. Maka terjadilah sesuatu yang tak pernah terlintas di fikiran dalam waktu yang terdekat ini.

Orang kata..eh, ke aku yang kata. Tidak ada orang lain yang dapat menyimpan rahsia kita selain diri kita sendiri. Namun, jauh di sudut hati, aku ingin berkongsi sedikit kegembiraan bersama kalian semua.

Buat pengetahuan korang, ini adalah pict pertama yang aku amik ngan dia. Bile tengok gambar ni apa pendapat korang? Dan aku sebenarnya masih tidak sangka perkara ini terjadi dalam sekelip mata. Now, our parent already know about us. What's next? I dont have any idea. But, no matter what i must finished my study first. Hopefully u can wait for me my dear. hehehe..!!!

6 comments:

moroka said...

hoho..anis pun dh pandai dh skrg..hehehe.

wish u all da best. moga dptlah aku merasa nasi minyak free x lama lagi :D

dayLa said...

ecece.
cm kenal gmbr ni.
hihi.
bahagia kawanku ini.
semoga apa perancangan kita sama dengan yg dirancang oleh Nya.
:)

p.s: ramaila yg frust bile bace post yg kali ni.

eira eixora said...

rosli, lambat lagi rasanya. Nak blaja dulu. Pape pun don worry u r include in my list...hehe

thanks dalila, yup. Moga perancangan kita sama dengan perancanganNya..InsyaAllah

iNz said...

semoga berbahagia selalu =p

two more years to go anis~

chaiyok! =p

vee said...

wowowo~~~ kasi thumbup~~~ feewit~~~:P

eira eixora said...

Thanks Nabila, saya doakan Nabila jugak.

Rumate, bila da ade pakwe jangan lupa kita lak =P