Saturday, February 20, 2010

Cannot wait for that moment...

Herm, entah lah every day bile bangun tido terus fikir and counting the day. Hahaha~~ Gler lucu + gelabah + da tak tahu nak buat apa + muak tengok macam2 jenis design yang ade + agak mabuk dengan tema yang macam2 color.

Btw, kat sini nak ucap kan tahniah pada kawan2 yang setakat ni saya tahu da melalui hari bahagia diorang...


paling terbaru Syah a.k.a aisyah zawawi. Ex-ketua kelas saya dlu. Sowi tk pat g kenduri sebab macam2 plak jadi time cuti raya cina hari tu. Yang tu nanti story lain.


kawan saya masa kat utp a.k.a dayah dan merupakan teman blogger saya jugak melangsungkan perkahwinan time cuti raya cina ritue.


B4 that, iena hani a.k.a my dormmate masa kat scipp dlu. Iena pun tak leh g jugak sebab time tu attend GEMs program. beria tanya Fifiey konon2 nak g tapi tak g pun.


Erm, lebih kurang sama tarikh ngan iena, my ex-classmate Noza jgak melangsungkan hari bahagis. Yang ni langsung saya tak tahu. Tadi godel2 FB org (maklumlah baru ade b.band) tertengok gambar kawen Nozaa.


B4 tu jugak, yang kebetulan sama nga tarikh engagement saya Una kawen. Sori sgt2 Una saya sebenarnya beria nak g. Siap plan nak pakai baju mana lagi. Tapi last2 terpaksa attend majlis sendiri.



Yang ni saya tak pasti bile, tapi juga saya tahu melalui FB my ex-schoolmate masa kat Scipp dlu liliey @ yani, juga da menamatkan zaman bujang.


Then, saya jugak dapat tahu Aje. My ex-classmate masa kat KMK juga da tunang ngan awek dia.


Opsss,,,Mimie a.k.a ex-scipp jugak berkongsi tarikh tunang yang sama ngan saya.


Congrate kat korang sume. Kepada sape2 yang saya ter'copy' paste gmbr tu sori tau. Sebab satu majlis pun saya tak sempat nak g. Isk isk isk ...lain kali saya akan cuba menghadirkan diri.

Herm, ni ex-scipp jugak, Masliza akan melangsungkan perkahwinan nya 14/3 ni. Harap2 saya dapat pergi. AMinnn~~




4 comments:

zHafHarIna said...

anis pulak bile ya?hehe

xi da ya said...

gmba last tu,yg mimi tu..bf dia name ainuddin ke.?

eira eixora said...

zha, saya mungkin bulan 5 atau bulan 6 ni. nanti sy letak kad kat sni.

dayah, saya rasa ainuddin. sebab dia tulis nudin

en_me said...

sonoknyerr kawen kanns.. ehehe