Thursday, October 22, 2015

Convocation day

Selepas 3 tahun berhempas pulas di UM akhirnya tibalah masa untuk bergumbira. Setelah berpenat lelah bersengkang mata. Eceeeeewah! tapi husband cakap nampak macam saya main2 je masa amik master dulu. Walau apa pun diri yang merasa lagi tahu kan the pressure nak bagi study habis. Walau pun bukan on time abes lah jugak.

Sebelum tengok gambar just nak bagitau. Bila saya upload gambar convo ke apa bukan sama sekali untuk menunjuk-nunjuk. Ia hanya untuk berkongsi kepuasan hati, self-satisfaction. Dan moga ia menjadi insipirasi buat orang lain jugak. Okeh =)




With my mom

Syuk, kawan sejak dari UTP

Sue pun kawan sejak dari UTP jugak. 







2 comments:

Kakzakie said...

Apalah yg menggembirkan kalau bukan ini yg dinantikan Eira
Tahniah dari kakak!

Naza Raman said...

Tahniah sis