Saturday, November 1, 2008

Aku mesti rindu saat2 ini

Ahli group Sue,
aku punya group tak sempat nak amik gambar

senyum je arai

danial menyebok

Seriousnya, bincang apa tu?!..=P

ha ha korang bt apa ni
kelam kabut jerk nampak

focus2..

dari kejauhan

korang nampak tak apa yang aku nampak?..hehe

nampak budak2 ni la..

Ni time abes presentation PDP. rasa lega sangat time ni. Sebabnya rasa cam banyak sangat keje untuk PDP ni. Gambar2 ni semua aku candid kat dalam lab and kat depan lab. Yang belum siap lagi cam tension jerk. Yang senyum2 tu dah abes ler tu. Macam2 aksi kita leh tengok. Nanti bila dah kluar mesti aku rindukan telatah korang. Janji tau, walaupun kita dah ade haluan sendiri nanti tapi kita still keep in touch. Mungkin nanti kita takleh nak ulang balik sume ni. Jadi kita kena manfaatkan masa yang ada ni sebaik2 nya. Memangla dalam hati tak sabar nak abes. Tapi dalam masa yang sama aku sebenarnya SAYANG nak berpisah ngan korang sume.

Kadang2 aku rasa keje kita teruk sangat. Nak siapkan benda tu la benda ni la. Tapi bila keje dah siap kita akan rasa nikmat nya. LEGA...Hari ni dah hantar Interim untuk FYP dan Final report PDP.

Just one more report to go, CA report. Also FYP oral presentation

2 comments:

Shahrul Amri said...

oit2 aku nampak muke aku di situ.. tp tk clear sgt... tkde ke gamabr aku yg lebih clear dan kahcak?? :P

eira eixora said...

walaupun tak nampak sangat
kamu tetap ensem
ehem! ehem!