Friday, December 10, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Sebab sangat teruja tengok banyak sangat giveaway yang dianjurkan maka saya dengan berbesar hatinya menyertai giveaway yang ini. Terjumpa blog mamakembar3 ni semasa aktiviti blogwalking yang giat dijalankan dikala malas nak mengupdate blog tapi nak baca yang dah siap2 diupdate. Yang bestnye blog mamakembar3 ni sume barang2 si kembar mesti ade 3. Suke tengok. Baju pun sume 3. Car seat 3, playpen 3. Nice2!!

Giveaway ini dianjurkan sempena ulangtahun perkahwinan mamakembar3 yang ke-6. So here it's goes:


Syarat-syaratnya:

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011

Disebabkan saya telah ter'upload' gambar ni in reverse order,
so saya citer pasal hadiah ke-3 dulu yer:


Hadiah ke-3: Telekung Travel


Hadiah ke-2:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel


Hadiah PERTAMA:

Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist +
Telekung Travel

SO apalagi kawan2 jom join giveaway ini. Untuk melengkapkan syarat saya nak tag 3 orang kawan2 saya.



2 comments:

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck!

eira eixora said...

insyaAllah. Thanks