Monday, August 15, 2011

Nasib baik

Tadi masa balik keje saya duk lane tengah, tengah bagi signal nak masuk lane paling kiri. Duk bagi2 lupa plak nk tengok depan sebab ingat kan kete depan da masuk lane kiri sebab dia dulu bagi signal before saya. Last2 baru pasan dia tak masuk2 pun lagi lane tu. Tapi tengah brek. Ya Allah! Nasib baik saya sempat brek. Yerp brek mengejut dan nasib baik jugak kete belakang follow jauh.

Ya Allah jauhkan lah Aku dari kemungkinan yang tak diingini. AMinnn!!

3 comments:

mrs.spicy said...

huiiii..tc aniss

eira eixora said...

tq farah

Anonymous said...

salam..nama sy arien..dn sy nk mntak tlg awk smtg..group sy msok ptndgn wt iklan bru2 ni di youtube..dn sy nk mntak tlg awk tuk vote tuk ktrg..sy mntak maaf klu mggangu tp kmi tul2 brusaha tuk mnang krana ni adlh impian kami..ni link dia..klu k kebertan tlg like yer..http://www.youtube.com/watch?v=7QsWk6yTcgc
terima kasih..