Monday, May 5, 2014

Siapa tak sayang isteri kan?

Until now saya rasa sayang nya seorang suami kepada isteri adalah salah satu keajaiban dunia anugerah Allah s.w.t. I don't know the true love between man and woman until I meet my husband. 

Cinta bukanlah hanya cinta semata-mata tapi more to responsibility. Saya selalu touching kalau dia tolong itu ini, kalau dia sanggup buat itu ini, kalau dia boleh dengar dan terima pendapat atau luahan kita. Dan memang itu pun kan perkahwinan ni. But still mudah sangat nak touching. Dan apabila terfikir tentang itu, saya akan rasa oh ajaibnya cinta. 

10hb Mei hari jadi dia. Tak tahu nak bagi apa. Bagi kasih sayang je boleyh? =)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good moning
singgah pagi isnin

Petak Bunga said...

cinta itu indah..

lg2 adanya ikatan yang sah..
ketawa menagis..kerana cinta.

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, sy blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog sy http://ibu2ahmad.blogspot.com. Sy follow sini n kalau sudi follow la sy balik yer...

eira eixora said...

tq semua =)