Saturday, May 24, 2014

Tak tahu di mana silapnya..

Page saya ni banyak di kunjungi oleh orang dari USA. 

Adakah google stat itu salah? Ataupun tak salah. 
Ataupun orang melayu yang menetap di sana. 

Oh! by the way tak kisah pun sebenarnya sapa yang baca. Sebab sesetengah aja yang di share kat sini. Hampir 80% lagi macam tak sempat nak share semua. Jadi apa yang saya tulis di sini mungkin hanya reflect 20% of me only =)

Oh Haii!! Lama tak jumpa kan. Buzy? Agak buzy juga. 

Ni tak tahu lah sad news ke happy news. My SV nak suh jugak abeskan belajar tahun ni. Maksudnya semua qualification untuk grad saya kena fulfill sebelum bulan 9. InsyaAllah2.... sebabnya in the next entri saya ada satu lagi good news to share. Hahaha! 

2 comments:

Knor said...

Wslm..mmg agak lma juga...faham tuan blog bz ye...kejar impian tu ye...in shaa Allah.

knor pun byk pmbca dr luar...mungkin nma blog kut...omputih..

eira eixora said...

=)