Tuesday, December 9, 2014

Allano Lotion mengurangkan stretch mark

Stretch mark dah mula keluar. Sama macam pregnantkan dhiya dulu stretch mark keluar masa 8 bulan juga. Hari tu ada orang suggest pakai Allano lotion ni untuk kurangkan stretch mark. Sekarang kosisten pakai 2 3 kali sehari. Nanti kita tengok lah result dia. Hopefully menjadi. 


9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ok nanti review k

Kakzakie said...

Sepatutnya dari awal pregnant eira dah kena guna lotion ini. Kakak dulu guna dari awal memang tak ada stretch mark walhal kakak dah 3X pregnant..

Tapi tak apa cubalah....

Sura Mohd said...

kaksura dulu anak pertama jer rajin..hihi..:)

Kayu Manis said...

knor masa mgandung kesemuanya ok jer alhamdulillah..

tggu masalh ni ye...

Nafira usof said...

mana beli yer??
kat farmasi ke??
nak try jugak ler.. hehehehe

eira eixora said...

kak fira. ni produk amway. leh beli kat stokis dia atau ngan dealer amway.

LYAfrina said...

tq for sharing..
nk kena cari jjugak ni

Cik Anie said...

salam
kalau dah bersalin tapi masih ada bekas stretch mark boleh hilang ke,,klu boleh nak try lah,,

eira eixora said...

Cik Anie - orang cakap boleh hilang. insyaAllah. mungkin leh cuba pakai dulu. lagi pun ramai cakap lotion ni multipurpose. kalau kena minyak panas ke, sakit urat ke boleh guna juga.