Saturday, December 20, 2014

First correction done!

Oh, dua hari berkurung dalam bilik demi menyiapkan thesis correction. Tadi dah send balik kat SV. Dan kena bersedia untuk correction yang seterusnya. 

Nasib baiklah papa ngan dhiya sangat memahami dan banyak membantu. Mana tak sempat nak buat tu papa lah banyak tolong. Ini baru master. Kalau phd tak tahu lah macam mana. 

Sekarang boleh bertenang sedikit sebelum dapat emel seterusnya. Rasa fobia nak buka emel. Alangkah indahnya kalau tulis pasal teknikal sama macam tulis blog =)

1 comment:

Diana Din said...

Good luck ibu, sikit jer lagi. Teruskan perjuangan dengan family dan pengajian ^_^*