Wednesday, December 10, 2014

Dah jatuh cinta ngan HOLABEBE romper

Tak tahu lah jenama Holabebe ni dah lama ada kat pasaran ke baru. Tapi hari tu masa Expo kat IBEX terjumpa ngan baju ni terus jatuh cinta. Material kain lain dari romper yang biasa tu. Masa tu harga beli satu RM20 sehelai. Kalau beli 3 helai RM50. Makanya terus beli 3 helai. Tapi bajunya dah selamat hantar kat kampung. Jadi gambar kita google sajor. Plus romper ni dia punya tulisan pun best2. 

Ini mama yang pilih

Papa tak nak kalah dia pilih yang ni. Tapi mama tak bape suka warnanya.

Ini mama & papa dedicate untuk baby

Kalau ikutkan hati nak beli lagi tapiiiii kena fikir banyak kali untuk barang lain juga. Holebebe ni ada jumper jugak. Pun cantik2... hurmm!

3 comments:

Cetusan Minda said...

cantik - cantik ...

Kayu Manis said...

wah cantik2 semua..
sng pakai mcm ni... sarung trus jer... tak yh pakai seluar bgai...

warna pun menarik
dh tau ke jantina baby?

LYAfrina said...

mmg cantik & cute je