Saturday, November 12, 2011

aIDIL adha 2011

Raya kali ini takde potret raya yang formal sebab papa rushing nak sembelih lembu. Dhiya plak bangun awal, pastu masa nak mandikan tertido plak dia. Jadinya, tak sempat mandikan dhiya before g sembahyang.

Bila da mandikan nanges nak susu pulak. Maka, potret raya hanyalah
seperti di atas shj.

Tudung raya adalah dari basitahbussaina, sape tak pernah terjah lagi
sila terjah yer. tudung kat sana cantik2 sumenye.

Dan raya kali ini adalah kat rumah my Family. suka bangat sebab da lama tak raya umah ummi on first raya. ni kali pertama since kawen.

mysis, dhiya, me, mycousin & ummi

dhiya tgh tunggu sape tu?

dhiya with her pokcik

acara utama bermula

papa mana?

selesai sudah

4 comments:

Kakzakie said...

Dhiya org makan ketupat pagi raya dia minum susu juga. Comellah auntie tak boleh tahan macam nak cubit pipi tu...:)

eira eixora said...

hehe susu tak boleh tinggal, sekarang da makan makanan pejal pun, minum susu pun banyak jugak.

headway007 said...

jumpa your kazen tu kat kerteh..tp die da x kenal da..huhuhu

eira eixora said...

matjeh tak pasan awak komen, sekarang baru perasan =)