Wednesday, April 16, 2014

Ribut di Sg Besi

Kejadian ni berlaku semalam. Masa tu saya kt UM. Husband ada kat rumah. Dia cuti. 

Katanya kejadian ni berlaku sekejap je dalam 5 minit. Dia cakap walaupun 5 minit sangat menakutkan. Dia ada terfikir juga. Kiamat ke? Tengaklah gambar-gambar ni. Dia send kat saya. 






Pokok besar-besar yang tumpang. Mungkin poko kecik leh tahan lagi ngan rintangan angin tu. Tengok dari arah tumbang tu angin datang dari arah bukit. Pastu bawah bukit pula ada padang. Sebab tu angin boleh g jauh. 

Terfikir juga, tu baru Allah bagi angin kuat 5 minit dah jadi macam ni. Ya Allah takutnya macam mana lah nanti kan. 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sebarang masalah, cadangan dan perkongsian boleh hubungi saya:
Emel: anis_nurdhiani@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019-9885546
Facebook: Anis Nurdhiani
Facebook Page: Cikgu Anis Home Tuition 
FB Bisnes Page: Kedaimayasaya

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Lebih 500 blog telah terhasil di akademi bekerja di rumah (ABDR). 13 guru online dedikasi bertugas seluruh Malaysia. Sertai kami untuk mana-mana kelas pilihan. 

Pendaftaran dibuka setiap hari.
1. Kelas asas blog dan penulisan. 
2. Kelas asas blog dan fan page mula bisnes. 
3. Kelas beriklan di mudah.my
4. Kelas penulisan kreatif.
5. Pendaftaran rakan niaga/pengurus online
6. Kelas belajar asas akaun bisnes kecil WAHM/SOHO.

Hubungi saya pada tiga langkah mudah di bawah untuk pendaftaran:

Emel: anis_nurdhiani@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019-9885546
Facebook: Anis Nurdhiani


>> Homestay di Machang 


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ya allah kuatnya angin

babYpose said...

Assalamualaikum, ya Allah, takutnya tengok. Alhamdulillah penduduk selamat kan.

eira eixora said...

wassalam. takut juga sbb duk rumah tinggi. nasib baik takde pape.

nohas said...

bila ribut, memang takut duduk dlm bgn tinggi..rasa x selamat..mcm2 fikir..