Friday, April 25, 2014

Hi Blog! Rindu

Hehehe!

Kalau lama saya tak update tu. Mungkin boleh klik-klik link di atas tu. 

Entah. Just want to share about my life a little bit. Hendak di jadikan cerita saya ada join kelas BI whatsApp. Ada ke? Ada lah, zaman ni kan sudah canggih kelas BI pun boleh through whatsApp. Then, ada lagi join seminar itu ini. Saja untuk menambahkan added value dalam diri. 

Dan yang paling supportive adalah husband saya. Terima kasih Allah sebab kurniakan saya husband sebaik dia. After a lot yang we go through saya tahu Allah da bagi yang terbaik untuk saya. 




3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

Knor said...

ASSALAMUALAIKUM TUAN RUMAH..

eira eixora said...

Waalaikummussalam K.nor