Thursday, December 3, 2015

Short escape to Port Dickson

Kat mana je pun pantai yang ada paling dekat ngan KL ni. Jadi kami decide g PD. Tujuan utama nak bagi kurang gatal2 kat badan dhiya dan dahlia. Masalah dah lama. Start dari bulan 6 lagi. Nampak dah beransur baik tapi tak baik2 lagi. 

Sebenarnya jauh jugak PD ngan KL kalau balik hari. Nanti lain kali kalau ada rezeki pergi lagi nak stay sana la pulak. Tapi tak tahu lah pantai mana yang best. Asyik ke pantai yang sama je. 

Oh btw ini throwback punya cerita. Perginya awal November hari tu. Saja baru nak up. Asyik cerita pasal konvo je kan =P