Sunday, February 8, 2009

SUka dan duKa

I will tell the sad one first

Ability test is demm difficult. I don't know whether i had passed or not. But, before the result coming out i still can put my hope into it. However, i had prepare to accept whatever happen. Percayalah rezeki ade di mana2 di bumi Allah ini.

Ouch, this is the happy one

Semalam dia bagitau yang dia telah terpilih untuk menghadiri kursus. Kursus? Ye kursus ini paling ditunggu oleh dia dan aku. Kerana, selepas menjalani kursus ini mungkin dia berpeluang untuk mengorak sedikit langkah ke hadapan. Apa kaitannya dengan aku? Ye, aku juga mahu dia seiring dengan aku. Bukan aku pentingkan diri. Tapi untuk menutup cakap2 yang aku memang tak nak dengar.. But, i pretty sure..benda ni jugak akan bagi benefit kat both of us...congratulation dear..

4 comments:

Jazlin Ernida said...

huhu ability test sangat susah.. haih, tawakal je lah kan. sobs.

eira eixora said...

ha a Alin..

vee said...

woohoo. cool ehh rumet.

Congrate for the partner.

haha

eira eixora said...

hehe..pura2 cool
Tq