Thursday, April 16, 2009

Tag from AdreyNa

Pengumuman:
Saya telah di tag oleh AdreYna


1) nama timangan

1. along: Satu family panggil termasuk lah jiran2 dan kenalan family.

2. anis: kawan-kawan sebaya, senior, kebanyakannya panggil guna nama ni.
3. eixora: nickname kat mirc, kat forum2 jugak.
4. b: spesel case =P


2) anda seorang yang......

1. mudah terasa.
2. tahap keyakinan diri yang rendah.
3. kebelakangan ni malas sangat nak studi.


3) insan istimewa dan knp dia teramat istimewa......

1. tentunya family: Sayang sangat2. Kalau boleh nak keje cepat2 bantu family.
2. mohd zulhilmi: sebab dia sayang saya dan saya sayang dia..blushing2~~
3. Izyan: mybestfriend. bilo mung nk ade blog nye??


4) lagu kesukaan sekarang.......?

1. Mila..bila cinta
2. Farah Asyikin..Hello


5) warna kegemaran....

1. Merah
2. Biru
3. Oren
4. Putih
5. Pink


6) benda wajib lam handbeg.....?

1. Purse
2. Lip ice
3. Handphone
4. Earphone
5. Syiling
6. Document penting..haha!!~~
7. Kunci bilik
8. Losyen
9. Perfume


7) kali terakhir nangis....?

tak ingat bila. tapi lately memang cepat sangat terasa ngan sapa2 pun


8) tag 6 rakan anda...now kite undi sape yang kena....tadaaaaa.....

1. Ili Nabila
2. Wanitita
3. Ruzille
4. Intan Baizura
5. Melor
6. Harith


4 comments:

lolita said...

baekkk!!nati ore wat :)

ruzille said...

hi anis..
template baru ke ni anis..
comel..
btw,anis suda carik geng yang ilang itu belum? :P
ruzille kena tagged dengan anis..mana nak tepek ruzille nye tagged nanti ye..:P

eira eixora said...

comel ke template ni. berazam untuk guna template ni dalam jangka masa yang lama. Moga tak berubah hati nak tukar baru dalam masa terdekat ni..(macam tukar bf pulak)

Erm, ni tengah menCARI. Tapi tak jumpa lagi.

Ha a ruzille anda ditag, sila tempekkan nya di blog anda.. =P

wani.tita said...

adoila anis ni..rajin betul tuka layout...jeles sy!!!

anis tag sy lagi!nnti wani buat ek...