Sunday, July 25, 2010

How sweet he is..

Entah bila saya nak revealkan blog ni kat dia. Rasa malu jugak bila saya membebel pasal dia kat sini. But I know he luv me so much. And me also start to love him sooooooooo much.

Masa dia balik hari tu on Friday, he bought me this..


And everytime during morning and night he will make sure I drink this. And yang lagi terharunya dia siap buat kan lagi untuk saya. But for this whole week I have to make myself. Tak kisah pun sebenarnya. Tapi bila ade someone yang beria nak buat tuk kita and beria make sure kita minun saya jadi terharu pulak.

Pape pun I luv u soooooo much my dear!

1 comment:

This is .... said...

Husband tak tau fasal blog ek? Bagitau, tentu syok dia baca curi2.. hehe