Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Da lama tahu pasal blog ben ashaari ni. Tapi tak pernah jenguk dan tahu apa yang ada kat dalamnya. Semalam start blogwalkingg blog ben macam menarik pulak. Hari ni pulak ada segmen bersama rakan blogger. Tertarik dan join. So, here it goes:

Ceritakan serba sedikit mengenai blog dan tujuan berblog

Saya berblog sejak 2007 lagi. Sebenarnya sebelum tu lagi saya sudah berblogwalking. Baca blog orang tapi sebagai silent reader je. Last2 terasa sangat gatal tangan nak komen. Buat blog untuk komen blog orang je masa tu. Tak nak lah kan komen sebagai anonymous pulak kan.

Daripada komen blog orang buat entri untuk blog sendiri pulak. Lepas satu satu. Tak sangka blog yang tak seberapa ini wujud sehingga ke hari ini.

Blog ni mostly ceritanya adalah pasal diri sendiri bersama keluarga & kawan2. Daripada zaman bujang hinggalah da berkawin. Daripada zaman belajar hingga lah ke zaman kerja. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut sila terjah..hehehe!!!

Idola dalam berblog

Sebenarnya macam setiap hari pun bertambah. Tapi yang paling saya suka baca dan bukak tiap2 hari walaupun takde post baru adalah blog Hanis Zalikha & Kak LG.

Oke dah..

Salam perkenalan untuk semua =)

15 comments:

faridah nazurah said...

singgah sini dar segmen yang sama. jom singgah balik,

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

eira eixora said...

tq dear

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

eira eixora said...

salam perkenalan untuk semua =)

wanie wonek said...

dtg singgah sini dari segmen sama. done follow u.

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

eira eixora said...

thanks all,, salam perkenalan semua

KiMiE said...

Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

eira eixora said...

salam. tq singgah

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

eira eixora said...

thanks qma & arol, kunjungan balas da dilakukan. silalah jenguk lagi =)