Wednesday, June 20, 2012

Apam pisang


Taraaaaaa da siap. wakaka! masih mengukus menggunakan steam it tapi malassssssss nak amik gambar bagai. so, layan gambar apam yang da siap ni je lah k. resepi di ambil dari blog kak nani , bak kata kak nani resepi ni sangat senang. sekali buat terus jadi. ye betul. saya yang tak pandai masak ni sekali buat terus jadi apatah lagi golongan profesional yang suda expert memasak. 

oklah got to go. see u!!

2 comments:

Nuwairani Ismail said...

wah! betul2 anis buat rupenye. tahniah2! memang comel aje sebijik2 macam tu.kalau nak buat bekal gi keje pagi2, anis boleh buat pada waktu malamnya. pastu bila dah sejuk, masuk dalam tupperware yang cantik itu, simpan dalam peti. esok pagi boleh kukus semula atau panaskan guna microwave 1-2 minit je.kak nani selalu buat mcm tu kalau rajin nak bawa bekal ke tempat kerja. donut, pau, apam.

eira eixora said...

kak nani, saya tak sempat nak simpan. makan sikit. pastu bagi jiran sket =)