Friday, June 8, 2012

Merah

Tak sangka. ramai kawan2 saya suka merah & mengabadikan warna merah pada majlis perkahwinan mereka. ingatkan saya sorang je yang pilih merah. wah2!!! over sudah. ye lah. sebab merah kan sangat merah. jadi saya ingat ramai yang tak minat. 

okelah layan gambar kawan2 saya di bawah. Maap ye saya amik kat facebook korang sume. kalau tak suke bgtau ye nanti saya remove


dayah & suami

-bandar tasik selatan-


nurul & shahrul

-temalir, kuala krai-


mas & suami

-wakaf baru-


umie & suami

-pasir mas-

last but not least. pengantin lama =)

5 Jun hari tu genaplah perkahwinan kami yang kedua. terasa sangat cepat masa berlalu. rasa macam hari tu baru berkenalan secara serious, merancang untuk kawen & bertunang. tulah, sumenya Allah da tetapkan. kalau da jodoh tak kemana. walaupun jauh ku berlari orang sekampung juga jadi pilihan hati. 

to my beloved hubby, tq u so much for being such a nice husband to me. i knoe everywhere u go u will always keep me in ur heart. and tq for giving me such a beautiful and super duber cute little dhiya amani. Let's promise to rise her together gether =) hopefully she will be good daughter to us and be good to others too. 


7 comments:

Kakzakie said...

Kalau di JB tengah musim warna hijau tua dan purple. Banyak tempat kakak pergi pakai baju warna tu...

Mungkin di Kelantan musim warna merah. Meriah/cerah/ceria...:)

Kakzakie said...

Lagi sekali kakak lupa nak wish happy anniversary buat eira & hubby..
Moga kebahagiaan milik bersama...

aizamia3 said...

tahniah dan moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat buat mereka.. ;)

psstt: merah warna feveret ai.. ;)

eira eixora said...

terima kasih kakak & aizamia =)

eira eixora said...

terima kasih kakak & aizamia =)

xi da ya said...

dayah memang suke merah.hehe.
mama dayah kate merah suit ngan muka.
tu psl amik merah.:)

eira eixora said...

memang pun. cantik sangat dayah pakai merah tu. insyaAllah wiken ni jmpa kt wedding fira pula