Tuesday, July 24, 2012

Sempena dhiya amani da besar

Wah2..sudah lama tak update apa2. berhabuk sudah blog ni. blogwalking juga tak sempat. almaklumlah asyik balik je bulan ni. 3 kali wiken berada kat kg. syoknye. I wish one day we all sume akan duduk kat kg. almaklumlah, hujan batu di negeri sendiri, hujan emas di negeri orang, lebih baik di negeri sendiri. hehe. no offense ye. 

yer, entri ini adalah sempena dhiya sudah besar dan sudah mahu makan & minum sendiri. jadiiii belikan set ini. catik tak u ols. haha! sebenarnya 2 in 1. mama suka dan dhiya pun boleh guna sesuka hati. 2 minggu lepas, koleksi cawan pertama pecah sebab dhiya yang pecahkan. walaupun murah je cawan tu tetap sayang juga. tapi lagi sayang anak. apa2 pun yang pecah tak kan berganti. nak cari mana kan. 

so ini didatangkan khas dari tupperware brand. jom cuci mata. bagi yang berminat boleh inform selagi stok masih ade. yang kat bawah ni adalah stock special untuk diri sendiri =)







apa2 jangan segan contact my number 019-9885546 (anis)

2 comments:

Nuwairani Ismail said...

comel!!! tapi belum ada rumah sendiri lagi

eira eixora said...

hehe. takpe. sy pun da kawen baru berjinak-jinak ngan benda ni sume