Sunday, March 21, 2010

Happy: I lost 1.3 kilos of my weight in 2 weeks time


Untuk aku yang berat tak pernah nak turun ni..(Makin naik ade la)...Happy sangat2 to see my new weight today.

I just tried this diet program about two weeks ago. And today I am quite happy to see the result. I will explain later about this diet program if I achieve my target. Till then. Bye2 =)

11 comments:

sueey said...

anis, share la sket caner program diet tuh...nk try jgk..hehe

xi da ya said...

ni bukan herbalife ke?
am I right?
hehe..

eira eixora said...

SUe, nanti saya share..

Ha a Dayah..betul2..daya ade try ke?

xi da ya said...

hehe.dah agak dah cos tgk nota tu..hehe.
x2,dayah x try..akak dyh try.tp dia program naikkan berat..hehe.

ingt nk amik gak,tp tnggu2 dl nk survey lain..cos agak mahal herbalife ni..
dayah dah rase dah air dia..ok la,sedap gak..rase dr akak punye.dia amik prisa tropical.cousin dayah ahli..

eira eixora said...

oo yeke. saya pun da masuk ahli sebab harga ahli ngan bukan ahli beza gler. Saya try perasa dutch chocolate. So far ok lagi..herm harap2 nya turun banyak sikit.

Sue, kalau Sue nak try boleh gtau saya. Nanti sy tolong order dapat murah sket =)

Dayah nak naikkan berat badan ke?

xi da ya said...

aa,btul2..bukan ahli ngan ahli berbeza gile..
eh,x la..kalo dyh amik,program trun berat bdn la anis..hehe.
akak dyh yg amik utk naikkan berat..
kene follow up kan program ni.ehe..
chiayok anis!
:)

Iman said...

lol herbalife!most of my friends turun lah makan bnda ni. we got weight loss challenge here.I'm joining.

Tapi kawan iman as in flatmate, turun 10kg in 3months( ni citer:http://bayusubuh.blogspot.com/2010/02/herbal-life-part-1.html)
, walhal malam dia makan mcm biasa je.kne minum air banyak etc.hehe.

caiyok!

eira eixora said...

saya pun try lepas tgk2 orang lain makan sume. Dan sebenarnya dr thn lepas lagi aim nak makan. Tapi tahun ni br berjaya. Btw saya da bukak blog tu. Nice2!! banyak info.

Oke, i'm joining the challenge =)

eira eixora said...

oh tu your blog ko. Sori ter'miss communication =P

bulanbintangkejora said...

hye..boleh tau x brape ek harge herbalife?

eira eixora said...

kalau bukan ahli, kurang beberapa ringgit RM400

kalau masuk ahli lebih beberapa ringgit dari RM300