Friday, March 30, 2012

25 Mac 2012


Agak terlambat sikit citer pasal 25 hb ni. 25 Mac adalah birthday Dhiya Amani. Maka hari ahad hari tu kami sambut birthday dhiya secara kecil-kecilan. Sebab da niat nak buat makan2 untuk first birthday dhiya ni makanya rasa tak sedap hati pulak kalau tak buat kan.

Thanks for those yang datang memeriahkan majlis ini. Gambar di atas di ambil masa birthday hari tu. Bukan main gembira lagi. Dia tahu kot mama & papa celebrate birthday dia. 

Sempena setahun dhiya da boleh buat macam2. Yang paling obvious makin manja. Sangat!

Berjalan masih takut2. Dua tiga langkah pastu merangkak. Mungkin merangkak lagi best =) Gigi da 8 batang. Atas 4, bawah 4. Yang lain masih sama. Rambut tak bape nak panjang lagi. Cepat la panjang wahai rambut mama tak sabar nak ikat rambut dhiya lawa2 =P

Till then. Bye2

2 comments:

Kakzakie said...

Walau rambut tak panjang tapi airmuka dia jelas baby perempuan yg comel. Cantik dia pakai baju macam tu... macam puteri:)

eira eixora said...

hehe saya pun tak puas tengok kak. tapi kadang2 geram jugak