Sunday, July 7, 2013

Macam mana boleh tak perasan.???

Hahaha! hari ni keje stalk FB orang je. nape? dah takde keje ke? kata multitasking housewife. dalam2 stalk FB pun dah siap masak, basuh kain ngan basuh pinggan. wakakaka! jangan nak bangga sangat. pinggan bukannya banyak sangat pun. kain pun bukannya banyak sangat. masak pun untuk dhiya & mama saja. palingggg simple. cuma yang masih tertangguh lipat kain je. lipat kain take time sikit jadi lepas stalk FB orang baru lipat....wakakaka!

dan yang paling terkejut ko dah kawen bro? takde angin takde ribut ko dah kawen. atau mungkin aku je yang tak tahu. and this entri kalau ko nak tahu aku dedicate kat ko. antara ko sedar atau tak. tapi lebih baik ko tak sedar pun. tapi macam mana aku leh tak perasan ni. mungkin aku bukak fb pun duk berniaga je. jadi aku lupa nak stalk kawan2 sendiri. 

tu pun aku nampak kawan aku like fb wife ko. eh ni ko ke? hahahaha padahal nama dah ada kat situ kan? lagi mahu tanya ka. apa2 pun tahniah bro. i am happy for u. 




4 comments:

Knor said...

layan fb ye...bagus juga ada fb nikan...dr tak tahu jadi tahu ye..

selamat menjalani ibadah puasa :)

eira eixora said...

hehe, saja kak tgk perkembangan kawn2 =)

terima kasih. selamat berpuasa untuk knor jg.

Kakzakie said...

Bagusnya dgn FB itulah dapat tahu perkembangan rakan-rakan..

eira eixora said...

itu lah kakak