Tuesday, December 3, 2013

Day 8

Terasa cepat pula masa berlalu, sebab saja sibukkan dengan aktivi pelbagai. tup tup hari ni dah day 8 dah mendietkan diri ni. 

ish dhiya amani ni manja betul lately. bagi adik baru tahu.......

okelah back to the topic ini bacaan masa day 1 hari tu. kat sini okeh 

gambar bawah ini pula di ambil pagi tadi. 


nampak tak jarum merah dah senget sikit. hehehe gumbira2! tapi menurut sumber yang boleh dipercayai itu adalah berat air je,. lemak amik masa sikit nak ilang. dalam 3 atau 4 minggu. bertabahlah! =)

_________________________________________

ingat tak hari tu dhiya ada masuk contest.. entri pasal contest kat sini 

alhamdullillah dhiya berjaya juga dapat adiah saguhati.. tak sangka. sebab hari tu tengok macam ramai juga yang join.

entri keputusan kat sini =)


4 comments:

ros_reeza said...

wah, dah turun ek?..

Nurul Busyra said...

hi..wah nak turun brapa kilo tu ;D :D jgn kurus sgt na..

nohas said...

wahh...harap dapat maintain mcm ni..kena buat 'cardio exercise' utk cepat menghilangkan lemak2 degil..takpe, kayuh pelan2..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

turun berapa kg tu? semoga terus tabah dan semoga berjaya..