Wednesday, January 15, 2014

Cara naikkan like di facebook page

Bila kita buat facebook page untuk tujuan berniaga maka mestilah kita mahu naikkan bilangan orang yang like. Sebabnya orang yang like tu adalah sebenarnya potential customer kita =)

Jadi ramailah yang amik kesempatan untuk mengenakan bayaran untuk beri like. Sebagai contoh 1000 like, rm45.

Malam ni saya nak kongi cara senang untuk naikkan facebook page like tanpa perlu bayar apa-apa.

1. Mula-mula anda hendaklah klik pada WEBSITE ini.

2. Klik pada registration yang dalam petak biru tu.


3. Isi registration form dan klik sign up.


4. Add facebook page atau instashop kita dengan klik pada button Add Site/Page macam dalam petak biru.


5. Isi maklumat facebook atau instashop kat dalam petak biru. Tekan save changes.


6. Untuk tengok detail pada site yang dah di add tekan pada button My Sites. 


7. FB page kita hanya akan dilike jika CPC kita mencukupi. Kalau kita set CPC 10 macam gambar di atas jadi points kita mesti kena lebih dari 10. Setiap kali ada yang klik setiap kali tu points akan ditolak 10. Untuk tambah points kena like page orang lain. Tekan button Facebook Likes macam dalam petak biru seperti gambar di bawah.


Selamat mencuba..! Ini WEBSITE nya ye...


7 comments:

Syarief Azman said...

x paham. macam mana benda ni berfungsi? :/

Norhasniza Khalid said...

oh ye ker, nice info..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saye selalu baca blog awk. Kalau awk ade mase singgah la dan follow la blog saye :) http://awksweetgitu.blogspot.com/

Muhammad Taufiq said...

Hye, saye selalu baca blog awk. Kalau awk ade mase singgah la dan follow la blog saye :) http://awksweetgitu.blogspot.com/

eira eixora said...

Syarief Azman, konsep dia macam what u give u will get back.

kalau kita like page orang kita akan dapat points. dan points akan ditolak bila ada org like page kita.

Dan begitulah seterusnya

nor azman said...

Ooo mcm 2..sila lah ke page fb saya doublemanbateri..saya jual bateri kenderaan

intan mk said...

Sy dh try register byk kali kt addmefast ni.. tpi tk dpt2 / confirmation emel tk smp2. Masih blh gune lgi ke? Tq