Tuesday, January 28, 2014

Saya telah 'unsubscribe' dua benda

Iklan kerja kosong

Sejak beberapa tahun yang lalu email asyik penuh je dengan iklan kerja kosong yang dulunya saya subscribe macam jenjobs, jobdb dan apa jenis job lagi sumenya saya subscribe dulu-dulu. Tapi buat masa ni saya hold dulu untuk subscribe seme ni. 

Sale, warehouse, jualan gudang

Ini pun saya dah unsubscribe. Sebabnya macam mahu kurangkan boros. Beli mana yang perlu sahaja.

4 comments:

Kakzakie said...

Kalau tak memenuhi ruang inbox aje ye eira...

Knor said...

good:)

lia said...

nak buat gak sbb inbox selalu penuh menda x penting,,,

mak ieteng said...

betu...betul...betul....satu tindakan yang bijak.

Assalamualaikum.iera.