Tuesday, August 3, 2010

Tengok orang pun sume cam dia =(

Lately ni bila bukak tv asyik nampak dia je. Padahal bile lak laki aku jadi pelakon kan. Hahahaha! Perasan tul compare2 laki sendiri ngan pelakon. Tapi tulah hakikatnya. ANGAU ke apa ni? Huhuhu!! Cepat la balik sayang. Ye tau Jumaat tak lama lagi but after that kena tunggu jumaat lagi. Boringnya. Sampai bila nak count down ni.

Sume borang yang patut diisi da diisi, sume borang yang patut di'submit' da di'submit' tinggal tunggu name kena panggil je lagi. But I still cannot wait for that moment. Sabar anis sabar ='(

2 comments:

fabulous.farah said...

hikk..ni memang orang panggil angau=p

eira eixora said...

ngeh2!!