Saturday, June 15, 2013

akhirnya saya boleh memilikinya....~~

ada gempak sikit tak tajuk. saje je nak bagi gempak sikit. sebenarnya saya baru lagi jual pemanggang vantage. order yang terbaru ni adalah order ke3. dan order ke3 ni lah baru saya boleh memiliki nya. tu pun bayar kot. sebab biasa kalau tu barang niaga kalau saya nak saya bayar juga. sebab nak rolling modal. masa batch pertama ngn kedua hari tu tak sempat nak amik. kali ni amik awal2...

insyaAllah kalau rajin dan kelapangan masa saya akan bagi testimoni pasal pemanggang ni lepas guna. eh! pemanggang pun ada testimonial ke. of cos. kalau testimoni best, orang pun tak teragak2 nak beli barang kita kan? =)


Memandangkan ia adalah ready stok. Jika anda bayar hari ni, saya akan pos esok. (melainkan esok tu cuti saya akan pos esoknya lagi). 


Ataupun kalau guna poslaju boleh juga. tapi harga pos akan mahal sikit. selamat membeli =)

Jadi cepat2 order k =)

Untuk harga boleh contact seperti info di bawah k

contact me/call/mesej/wassup
anis/eira 0199885546

2 comments:

Knor said...

banyaknya stok...mmg laku ni...tak lama lagi habis le tu..rasanya nak beli satu lagi..yg besar sikit..nti knor calling2 ye...

eira eixora said...

oke kak nor. tp setakat ni satu saiz ni je saya jual