Friday, June 28, 2013

seminggu satu e-book

sekarang tengah belajar somthine new. apa? tunggu dulu lah. macam malas nak citer lagi. sebab belum tentu berjaya lagi. insyaAllah kalau berjaya saya akan kongsi di sini. nak mulakan langkah macam takut2. jadi decide untuk baca2 dulu apa yang patut. insyaAllah probability untuk tersilap langkah akan kurang. hopefully.

pss!... bersiaran dari libUM, hajat di hati nak study tapi sampai sekarang belum sentuh pape pun lagi...acaner tu =P

5 comments:

Kakzakie said...

Seminggu satu e-book ok juga tu eira. Kalau dah nekad mesti boleh buat.

eira eixora said...

insyaAllah kak

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

salam ukhuwah dari bunda..

niat yg baik pasti hasilnyer baik..cuma usaha jer

Knor said...

IN shaa Allah..boleh tu

eira eixora said...

terima kasih semua