Monday, June 17, 2013

LELONG tupperware.

Saya ada lelong tupperware kat SINI
kepada yang berminat boleh lah ke SANA ye.

jangan lupa LIKE sekali....maceh2!!!

pssttt: harga valid untuk hari ni ngan esok ye.
jadi kena cepat2 k....=)

3 comments:

Kakzakie said...

Sebenarnya kakak dah tak ada a/c fb lagi eira.. Tapi tak apa dapat tengok gambar jadilah.

Fahri Nuralim said...

Blog nya sudah saya follow, silahkan follback blog http://fahri2013.blogspot.com/ . Terimakasih :).

Fahri Nuralim said...

Blog nya sudah saya follow, silahkan follback blog http://fahri2013.blogspot.com/ . Terimakasih :).