Tuesday, June 18, 2013

Alhamdulillah dah rasmi: Pemanggang Vantage!! =P

Hari tu dah janji nak bagi testimonial guna pemanggang vantage kan? oke lah tadi terajin sikit dan termasak ayam ni. So, jom layanzz gambar okeh!!

okes. terasa nak cerita pula sikit. mula2 masuk minyak sikitttt sangat. tak masuk minyak pun oke kot. sebab pemanggang ni non-stick. 

masukkan apa yang nak dimasak. cantik2 takkk susun atur dalam ni. hahaha poyos...


tutup, kalau boleh jangan buka sehingga masak sebab nanti wap dalam tu keluar. tapi saya tak reti nak bajet masa masak jadi bukak jugak lah 2 3 kali. plus nak balik2 ayam juga. 


taraaaa, sudah siap dihidang dalam pinggan sebab ayam sudah tak cantik bergelimpangan dalam pemanggang tu. 


InsyaAllah, kita ada kelapangan saya akan try resepi lain dan update kat sini lagi..

Jadi cepat2 order k =)

Untuk harga boleh contact seperti info di bawah k

contact me/call/mesej/wassup
anis/eira 0199885546

4 comments:

Knor said...

nampak enak je...apa nama resepinya tu..

eira eixora said...

saya main buat je kak. tapi ayam tu sy perap dulu sekejap

Kakzakie said...

Oh eira pun jual juga ye. Ramai yg jadi pengedar sekarang ni.. kena rajin sikit eira.

Nampak ayam tu pun sedap - apa yg bagusnya tak payah guna minyak.

eira eixora said...

alhamdulillah kakak. setakat ni dah tinggal tak banyak