Monday, October 27, 2014

26 weeks already!

Pregnancy kali ni rasa macam cepat sangat. Orang sekeliling juga cakap benda yang sama. 

Ye lah. Masa tak tahu tu dah sebulan. 
Lepas dah tahu tu morning sickness pula 2 bulan. 
Dah 3 bulan kat situ. 

Sekarang dah 6 bulan. Lagi 3 bulan nak deliver. 
Huhuhu! 

Barang-barang banyak recycle barang kakak dhiya je. Plan nak beli lagi selai dua. Hari tu dah g scan. Setakat ni doc cakap perempuan. Tapi InsyaAllah nak g scan lagi sekali. Kang guna baju kakak semua pinky2 andaikata yang keluar nanti boboy. Sebenarnya tak kisah sangat lelaki ke perempuan. Sebabnya nanti nak beranak lagi kan =) 

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ALHAMDULLILAH
TAKE CARE

N.A.T said...

moga semuanya selamat ..
salam kenalan !!

Diana Rashid said...

wah..tahniah..dapat kawan la si Dhiya.boleh pilih2 nama dah nih..hehhe