Tuesday, October 14, 2014

Salam Aidil Adha

Masih belum terlambat kiranya saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua. Hari tu sebenarnya nak balik kampung 5 hari saja. Tetiba terlajak sampai seminggu. Biasa kalau kat kampung saya memang lost connection dengan internet. Laptop tak bawa balik kampung. Internet kat phone lambat macam siput. Jadi saya yang kurang sabar ni mengambil inisiatif untuk kurang melayari internet waktu di kampung. 

Jom layan gambar sekitar hari raya hari tu. 


Kaum lelaki kalau hari raya korban kena pakai t-shirt je

Membolat dengan jayanya


dhiya amani sebok tengok lembu

makcik, sepupu, me & nenek

dhiya amani control cun =)


3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

meriahnya

nohas said...

salam aidiladha..

sama-sama pink..

Amanda Suria said...

seronok beraya di kampung kan...lagi2 kalau mak ngan ayah nampak anak dan cucu balik...kembang hati diorang...