Monday, May 14, 2012

Cinta Pertama

Di dalam keheningan malam di dalam kereta di kala suasana sunyi sepi. u can feel it? =P

husband : awak tahu tak awak CINTA PERTAMA saya?

wife : hah! yeke (buat2 terkejut), maksudnya saya ni cinta monyet awak lah.

husband : takde lah monyet sangat. (wakakaka) ni tipu je lupa da dia cakap apa plak lepas tu sebab masa tu saya excited terlebih. 

2 comments:

Kakzakie said...

Eira ni nakal ye... cinta monyet tu belum matang, cinta pertama dah matang dan pertma kali jumpa tu terus menikah... pertamalah tu:)

eira eixora said...

kakak. cerita tu berlaku masa kami darjah 6.

dan kami lost contact jumpa balik 2008 =)