Tuesday, May 15, 2012

day 28 - tempat yang paling anda gemari untuk makan

setakat hari ini. sejak duduk di sungai besi, tempat kegemaran untuk makan adalah di kedai tepi jalan seberang tasik height. sebelah car wash. entah kenapa, we all rasakan masakan kat situ sumeeeeenya sedap2. setiap bulan tak terkira bape kali g makan situ. da la sedap murah plak tu. maaf ye ini bukan iklan berbayar. ini PERCUMA je. kepada yang mahu try jomlah pasti korang tak rugi. dia punye tomyam macam yang kat secret resepi. wakakaka! telur dadar dia pun sodap. da banyak kali try buat kat umah sampai sekarang tak menjadi. 


3 comments:

Kakzakie said...

Alahai eira jauhlah dengan kakak kalau dekat nak juga merasa...

Ros said...

Assalamualaikum eira,

Kalau dekat tu..boleh lah kak Ros cuba...sedap dan murah..tu yang nak sangat tu...he.he.he..

eira eixora said...

Kakzakie & Kak Ros, jomlah datang sg. besi. leh singgah umah saya =)