Friday, February 22, 2013

Baucer buku

Alhamdulillah isnin hari tu saya dapat baucer buku rm250. mula2 dapat macam tak tahu nak beli apa. banyak tu rm250.


Tiba2 masa on da way balik hari selasa nampak pula pesta buku by popular kat UM ni. so, decide esklah nak g tengok2.

maka rabu tu ajak kawan teman g tengok2 buku. belum nak beli lagi tengok2 je sebab baucer sudah tertinggal kat umah. ingat nak ajak husband g beli kat mana2 kedai buku. Nak dijadikan cerita masa g window shopping hari rabu tu, tertengok pula promosi kalau beli rm250 dapat lagi baucer dari popular rm50 dan keahlian percuma. keahlian tu sepatutnya bayarannya dalah rm12. Terus dalam hati semangat nak beli buku.

kamis pagi2 lagi terus ke pesta buku tersebut dengan baucer rm250. saya terus memborong buku2 yang dah di aim pada hari rabu tu. g pesta buku kali ni perasaan nak beli buku tu lain sikit compare ngan masa g big bang wolf kat the mines hr tu. mungkin sebab:

kali ni beli buku free je tak bayar apa2. 

yang keduanya kerana tempat dia tak luas sangat compare ngan bbw. jadi senang nak pilih nak round 2 3 kali pun oke. 

lagi pula kat sini je. tak payah ajak husband teman. maka boleh berlama2 memilih buku.

taraaaaa inilah sume buku2 yang saya beli. total rm300.20. jadi 20 sen saya tambah duit sendiri. semua suda dibelek2.. tapi belum baca betul2 lagi. yang pastinya memang puas hati dapat miliki semua buku ni. insyaAllah saya akan manfaatkan semuanya. 


insyaAllah kalau da abes baca saya review kat sini.

2 comments:

Knor said...

byknya buku..bila nak habis baca ni..kalau kak..mkn masa..mau makn tahun..

p/s mengenai kek velvet..1kg 65 only.kalau hantar kpd pelangan rm75

kak tggl di gombak.batu caves centre point

eira eixora said...

oke kak. terima kasih. kalau sy nk nnti sy inform akak k