Wednesday, February 20, 2013

Semester baru bermula

Ini sudah sem ke 2 saya sambung master. macam cepat je mana berlalu. hopefully saya dapat grad on time. fikir punya fikir. fikir punya fikir. saya macam decide untuk kerja dulu lepas master dan bila masa dah sesuai baru sambung belajar lagi.



Ini adalah syarat untuk sy grad. yang pertama done.

yang kedua dan ke4 insyaallah bulan 4 ni.

yang ke3 sem depan.

yang ke 5 tak tahu lagi bila. paper belum start tulis lagi. result pun takde lagi.

yang no 6 rasanya lepas sbb memang warganegara kan.,,,

chaiyok anis chaiyok...!!

pssttt! saya dapat baucer buku esok sy update pasal baucer tu k

2 comments:

Knor said...

KAK DOAKAN SEMOGA BERJAYA DAN MENCAPAI KEJAYAAN.

eira eixora said...

terima kasih kak