Saturday, May 18, 2013

Diari Diet VS HerbaLIfe

Huuhuhu!... badan makin lama makin naik. sekarang sudah gemok gedempol. tapi action tak di ambil2...adalah hari tu kan saya pernah citer tapi bertahan 2x je. mana lah nak nampak effectnya. bagai di pam adalah. now ada 2 option. 

Diari Diet 
Harga rm25.00



Herbalife saya pernah amik dlu2...supplement yang lain saya tak berani cuba sebab tak tahu side effect dia cam mana. tapi harganya mak aihhhhh rm380 ++...huhuhu! macam tak mampu je nak beli. mahal sangat.

source: google

so, yang mana adalah lebih baik....??

3 comments:

Kakzakie said...

Kalau product diambil dan ikut segala arahan dan berkesan tak apa eira. Jgn beli mahal-mahal langgar semua arahan, sayang aje duit tu..

-fiexa- said...

go for herbalife! :D
boleh dapat cheaper..discount sampai 42% la anis

Knor said...

KNOR PUN DAH GEMUK RASANYA...RASANYA KENA BERHENTI MASAK NI..TAK MASAK DAN TAK MAKAN..BEST JUGA NI