Friday, May 17, 2013

Tulis paper tak sama macam tulis blog

Huuhu!. kalau lah tulis paper tu sama macam ngan tulis blog sayalah orang yang paling bahagia kat dunia ni. sekarang saya tengah struggle tulis paper. sakit kepala memang sakit sebab saya tak reti english. ayat tunggang langgar. banyak fakta kena tahu. need to explain in detail each characterization that i have done. huhu! hopefully saya akan berjaya mengharungi pengajian ini dengan jayanya. 

seriously doing master is totally different with undergraduate study. tabik spring pada sume lecturer dan kawan2 yang sudah ada PhD and struggling for your PhD. you are my inspiration. 

walaupun saya tahu belajar itu makin susah tapi sampai titik ni saya masih belum mahu give up lagi. saya masih mahu sambung lagi kita ada peluang dan ruang. sebab itu adalah cita2 saya dari dulu. dengan itu saya harus menyediakan mental dan fizikal untuk menghadapinya nanti. dan saya kena proof yang saya boleh buat yang terbaik master ni. 

kawan2 doakan saya k. Aminnnn!

3 comments:

Kakzakie said...

Ye... kakak doakan eira berjaya.

Knor said...

knor baru dtg jenguk sini..bz sungguh..knor pun doakan semoga berjaya

eira eixora said...

terima kasih kakak2 ku.

terharu2 =)