Wednesday, June 4, 2014

Dhiya Amani sudah mau jadi kakak =)

Baik lah baik lah. Sebenarnya macam malu nak bagitau. Tapi excited punye pasal. Bagitau juga lah. 

Perasan tak saya dah letak pregnancy counter kat bawah blog ni sejak tahu hari tu lagi. Kali ni saya guna counter dari baby-gaga punye sebab senang. 


Dia siap bagi ukuran dan perkembangan baby secara detail. Best bukan? Jadi ini saja untuk entri permulaan. Doa2kanlah moga saya rajin update pasal pregnancy kali ini =)

4 comments:

Knor said...

oo ye ke..tak lama lgilah ye...tahniah..alhamdulillah

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah eira.. jaga diri dan baby baik-baik ye..
Alhamdulillah bertambah umat nabi Muhammad S.A.W..

nohas said...

Alhamdulillah..tahniah..

eira eixora said...

terima kasih kakak-kakakku sekalian =)