Saturday, June 21, 2014

Hari Khamis ke Floria Putrajaya

Ingatkan pergi weekdays tak ramai orang. Rupanya parking full juga. Terfikir dalam hati, ramai juga yang work from home ni. Ke student. Haha! Macam-macam kan fikir. 

Biasanya tahun-tahun sudah pergi seingatnya takde tiket untuk masuk kan. Sekali g kamis tu kena amik tiket la pulak. Nasib baik murah. RM3 untuk dewasa. Kanak-kanak atas 7 tahun RM1. Jadi kami abes RM6 untuk 2 orang dan dhiya amani percuma. 

Kawasan boleh tahan luas juga. Tapi me tak larat nak jalan. Pusing half je. Okelah. Layan gambar-gambar je k. Gambar dhiya je yang banyak sebab mama malas nak bergambar. Jadi tukang amik gambar je. 

















2 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantiknya eira.. en suami akak. ajak gi tgok bunga api mlm ni tapi akak demam pulak ;(

CT Humairah said...

last week CT pun cadang nak pergi. tapi tak jadi.. alaahai gewam tengok orang lain pegi huhuhu..