Monday, June 23, 2014

Jus Epal dan Asam Boi


Hahaha! Ini hasil teruja tengok jus epal asam boi kat blog KNor. Petang tu terus zass ke kedai beli epal dan asam boi. Kebetulan puasa pula. 

Balik-balik buat. Terlebih tambah gula. Jadi tak kick sangat. Terus ilang rasa masam epal hijau tu. Ataupun mungkin sebab asam boi besar. Hahaha! Plus tak leh try sebab puasa. Bila tak sedap macam-macam alasan kan?

Dek kerana teruja sangat terbuat sampai satu jug. Akhirnya minum 2 gelas sahaja. Yang lain buat aiskrim malaysia. Merasalah makan aiskrim mahal =)

4 comments:

Kak Jah said...

Sedapnye jus epal asam boi...apa lagi dapat minum masa cuaca tgh2 panas ni kan..hehe

salam perkenalan dari saya :)

Knor said...

Mengandung, mmg suka msm2nikn...tk mgandung pun...hehe

tk elok amalkn selalu tau..sikit2 nk rasa ok le..

eira eixora said...

Salam kenal kembali kak jah

okes knor

CT Humairah said...

ini minum time berbuka memang sedap.. hihiks..