Thursday, May 14, 2009

Aku mungkin rindu suasana ni...

Hari ni my last day study kat irc uni sebab esok dah last paper for this final final exam.


Tekun tak kitorang studi.
Actually tk kenal pun sape. Men amik je.

Ni pun curi2 amik jugak.

Hari ni je sopan,
hari lain pakai jeans je.

4 comments:

intan baizura said...

anis..intan xg lagi library sem ni..hehhehe..windu gaks dolu2 kte g jalan kaki..gigih kn?

.fatin nabila. said...

hai.
lama x menyinggah.
sy stakat ni, sepanjang degree. sentiasa 'sopan' gi kelas..
hari2 baju kurung, hehe
mls nk kena saman dh sbnrnya, hee

asrulkamarudin said...

yeahhh dh grad unofficially

eira eixora said...

intan, pergila library. Saya nampak ehem2 studi kat sana. hahaha

fatin nabila: ooo ek. Bagus2. Kat sini tak kisah pakai pape. (Yeke tak kisah) Haha..kitorang yang buat2 tak kisah sebenarnya. Tapi sekarang kena pakai kasut kt library. Tak suke. Dlu tak pun.

asrul..yeye. Tapi FYP tak lagi tak setel....