Saturday, May 2, 2009

Alhamdullilah...

Sumenya sudah selesai. Sekarang hanya perlu abeskan empat paper final exam & satu final presentation FYP. Harapnya semua berjalan lancar. . . .

Tak sabar da ne nak abes. Tadi ummi call. Windunya nak balik umah.

Dan tadi jugak kluar jalan2. Thanks miss A (hahaha!! gelak dalam hati sebab dah terpengaruh ngan diamondelicious) ngan cik ruzille sebab beria mengajak saya walaupun saya dah terlambat bangun.

Lupa lak kitorang kluar kul bape tadi.

Sampai2 je terus g beli tiket wayang and lunch kat johnny's (fav place) sebab kerabu mangga dia best. Banyak gler makan.


Pas makan g tengok wayang. Citer X-Man. Jarang2 tengok citer omputih. Tapi kalau best layan je. ERm,,memang best pun.

Pastu g beli barang2 sket2.. Eh beli barang ke..(teman je =P)

Pastu makan delifrance cik ruzille beli.

Dan disebabkan mengidam nak makan KFC, makanya walaupun beratur panjang. Saya berjaya juga beli snack plate itu.


End!! =)

Oh hari tu adreyna ade bagi award sempena anniversary blog dia. Disebabkan dah lama adreyna bagi. Jadi saya nak letak dalam post kali ni. Sori sebab lambat amik.


reYna

Adreyna, lawa la awak punye award nanti nak belajar nak buat cam mne. Nati saya leh buat sempena anniversary blog saya jugak. Yang sebelum ni saya tak pernah nak amik tahu bila. Dan saya juga lupa tarikh first day saya post entri kat blog ni. Pape pun thanks bagi award ni.

2 comments:

SHIMI said...

salam
moga kamu berjaya dgn usaha kamu

eira eixora said...

Terima kasih