Thursday, May 28, 2009

Jiwa kacau & emosi tak stabil


Ya Allah, serious jiwa kacau dan emosi tak stabil ni. Kenapa? kenapa? Isk isk isk tak suka nya. Paling aku tak suka pasal diri aku sendirik, bila aku rasa tak best aku akan cari medium nak luah perasaan. Memandangkan blog ni aku refresh hampir 2 3 puluh kali sehari sekarang ni. Makanya aku lebih senang meluahkan di sini. Dulu ade jugak aku ke kapasitor.net. tapi sekarang da jarang. Ke Teratak Santai jugak selalu. Biasanya kat sana2 tu aku akan tulis dalam version lain yang bila aku baca balik di kala2 aku kebosanan. Eh yeke aku yang tulis ni.

Ingat anis, apa2 yang kita impikan atau aimkan atau cita2kan dan sewaktu dengannya kita kena banyak bersabar. Mungkin kita tak dapat benda tu dalam masa yang terdekat tapi mungkin kita akan dapat benda tu suatu hari nanti. InsyaAllah. SO, jangan la cam ni. Huhuhu! INGAt, tak sume benda yang kita nak kat dunia ni kita dapat dan kalau kita dapat pun tak semestinya kita dapat senang2 je.

8 comments:

lolita said...

bertabah kak anis n gudlak! :)

BURDHANI said...

betol tu anis,
kkdg apa yg kita nak xley dpt senang2.
we have to fight for it.
nnti rs sgt bbaloi bila dat things happened.

hidup ni xmudah, so jgn down2.
u have to be strong.

*im talking based on experience*

honeysour's blog said...

hai eira..u klik je kat linkwithin tu...nanti akan terus masuk kat web dia..n register...

en_me said...

salam jumaat anis tewww..

Precious said...

Eh salam kenal yer. Baru jumpa blog u nih ...

eira eixora said...

melor, aja and honeysour thanks..

en_me, salam jumaat jugak. Tapi hari ni da ahad =)

Precious, salam kenal. I dah follow your blog.

Anonymous said...

I want not agree on it. I over precise post. Particularly the appellation attracted me to review the unscathed story.

Anonymous said...

Genial dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.