Tuesday, May 26, 2009

???

Kelakar gler, harini baru tahu cam mane nak upload gambar kat blog ni biar bagi besar. Tengok gambar orang lain sume besar2 je. Sedap mata memandang. Tapi kat blog aku sume gambar kecik2. Google punye google ade la option upload kat photobucket dlu untuk enlarge. And baru post kat blog ni. Gler gigih. Last2 pagi ni baru find out yang sebenarnya ade je option small ke, medium ke, large ke.


Sebenarnya ni gambar adik saya. Bulan 1 hari tu dia masuk Kolej Jururawat Masyarakat kat Jerantut. Dia nampak gembira je nak jadi nurse. Sekarang dia tengah prektikel kat Mentakab. Sebok tepon cakap dia dah sambut 3 orang baby sekarang ni. Tapi ramai orang cakap dia lagi mature dari saya. Betul ke. Mungkin sebab saya nampak cam budak2.


Ni gambar kitorang masa raya tahun lepas.


5 comments:

balqissy said...

relax2.. saya pun x smpat lagi k selongkar bloggers nih.ahahaha

moroka said...

blogspot mmg ada byk feature pun. sy pun byk lagi xtau psl blogspot nih tp mls nk discover. buat blog simple2 sudah. janji puas ati je. hehe :)

Jazlin Ernida said...

lain la muka awak and adik awak. tapi betul kot muka dia lagi nampak matured dari muka awak :) takpe, awet muda hehe.

asrulkamarudin said...

owh kirim slm pd adik awk tu erk... :D

eira eixora said...

Thanks aqies

Rosli, hehe..masalahnya saya tak puas hati ngan gamabr dia

ha a Alin, memang lain pun. Actually sume empat2 beradik lain. ooo ek? Thanks =)

Asrul, Erk, okeis =P